Παρουσίαση

Γράφτηκε από τον/την off on . Posted in Παρουσίαση

 

Το ανθρώπινο δυναμικό και οι υποδομές μας

Τα Γραφεία μας

Τα γραφεία μας βρίσκονται στο Κέντρο της Αθήνας (Σύνταγμα) επί της οδού Λέκκα 23-25,εντός του μεγάρου (4ος όροφος).Πρόκειται για ένα καινούριο χώρο,σε κεντρικό σημείο πλησίον του υπουργείου Οικονομικών,εξυπηρετείται δε απ' όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς και βρίσκεται δίπλα σε στεγασμένο πάρκινγκ .

Έχουμε διαμορφώσει ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας , αίθουσα συσκέψεων που υποστηρίζεται με οπτικοακουστικά μέσα, διαθέτουμε δε , τεχνολογικό εξοπλισμό ο οποίος ανταποκρίνεται στις ανάγκες ενός σύγχρονου και δυναμικoύ επιχειρηματία.

Ανθρώπινο δυναμικό

Ιδιαίτερη σημασία δίνουμε στο ανθρώπινο δυναμικό μας, διότι πιστεύουμε ότι κανένας εξοπλισμός η σύγχρονο γραφείο όσο τέλειο και αν είναι δεν μπορεί από μόνο του να αντικαταστήσει τον άνθρωπο.

Η Ανελιξις πλαισιώνεται από υπαλλήλους αλλά και συνεργάτες διαφόρων ειδικοτήτων σε σχέση με το αντικείμενό μας, όπως οικονομολόγους, δικηγόρους, ελεγκτές, φοροτεχνικούς , με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, άρτια επιστημονική κατάρτιση, συνεχή επιμόρφωση, με αίσθημα ευθύνης που αγαπούν και σέβονται τη δουλειά τους.

'Ανδρέας Διονυσίου Ρουφικτός

Οικονομολόγος, Φοροτεχνικός-Λογιστής Α΄ Τάξης

andreas roufiktos

Βιογραφικό

Γεννήθηκα το 1961 στην Ηλεία όπου και έζησα τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια, έως ότου αποφοίτησα από το Λύκειο το 1979.

Σπούδασα Διοίκηση επιχειρήσεων στη Βιομηχανική σχόλη Πειραιά (νυν Πανεπιστήμιο Πειραιά). Πήρα μεταπτυχιακό τίτλο στην "ολοκληρωμένη επικοινωνία μάρκετινγκ".

Το 1988 ίδρυσα την "ΑΝΕΛΙΞΙΣ" η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των Οικονομικών, Φοροτεχνικών και Λογιστικών υπηρεσιών.

Στα 22 χρόνια που πέρασαν εξυπηρέτησα πλήθος επιχειρήσεων , με κριτήρια τη σοβαρότητα, τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητα. Με την πείρα των 22 αυτών χρόνων τη συνεχή και αδιάκοπη επιμόρφωση και με γνώμονα το συμφέρον της επιχείρησης συνεχίζω να είμαι καθημερινά ενεργά δίπλα στον επιχειρηματία.